Hoe werkt transport via Brenger?

Laatst gewijzigd op: 2022-11-07 14:55

Op brenger.nl/business kun je rechtsbovenin inloggen op je portaal. Daar kun je de transporten plaatsen. Na het inboeken komt het transport online te staan op het platform en is die zichtbaar voor de aangesloten koeriers. De koeriers hebben dan de optie om jouw transport te accepteren zodat die in hun planning komt te staan. De koerier komt de artikelen ophalen en levert ze op dezelfde dag af bij de klant. Jouw klant sturen we gepersonaliseerde bezorgupdates. Jij en je klant kunnen de koerier beoordelen.